RESTORAN

Restoran Zelendvor savršeno je mjesto za nezaboravne romantične večere, poslovne i obiteljske ručkove, svadbene svečanosti, obljetnice braka, rođendane, krstitke, i sve ostale oblike proslava u kojima možete uživati u jedinstvenom i mirnom ambijentu. U prostoru našeg restorana koji diše jednom lovačkom domaćom opuštenom atmosferom nameće se pitanje: Kak su to živeli i jeli naši stari? Odgovor morate potražiti u našoj ponudi jer tamo ćete ga sigurno pronaći.
Kroz našu gastro ponudu prije svega želimo sačuvati tradiciju lovačke i zagorske kuhinje, koja je često i inspiracija u kreiranju nečeg novog i drugačijeg, ali na naš Zelendvorski način i pritom želimo zadržati jednostavnost uz naglasak na zdravo i domaće.Osim najtraženijih jela od različite vrste divljači po čemu je ovaj restoran i najpoznatiji, ovdje možete kušati domaće race, guske, kobasice, krvavice i pečenice ali i mnoga druga nacionalna jela.
Topli i besprijekorno uređeni interijeri, ljubazno i uslužno osoblje, vrhunska ponuda jela i pića, sve su to razlozi da nas posjetite i uvjerite se u kvalitetu naše ponude. Restoran raspolaže s tri sale i ukupno 150 sjedećih mjesta. Ukoliko ste pravi poklonik dobre hrane, svakako posjetite restoran Zelendvor.
Veselimo se vašem dolasku!